Despre

Am decis sa lansam ErouPeBanda deoarece suntem fani ai benzilor desenate…fani cu probleme. Probleme precum:

– In Romania nu se gasesc benzi desenate
– In Romania nu se gasesc benzi desenate vechi
– In Romania nu exista (inca) o cultura a benzilor desenate
– …si nu stim intotdeauna care sunt benzile desenate care merita cu adevarat.

Trebuie sa fie atat de dificil?

Am realizat de ce este nevoie: un colt al pasionatilor de benzi desenate, al celor care doresc sa invete cat mai multe despre aceasta forma de arta, al celor care doresc sa discute pe marginea eroilor preferati. Un site care se construieste in jurul comunitatii, unde nu vorbim doar de Superman, Batman sau Captain America ci si de autorii din spatele lor, de Stan Lee, Neal Adams, Jack Kirby, Neil Gaiman sau Alan Moore. Unde vorbim de grafica, realizare, calitatea copertelor si a paginilor din interior. Unde oferim descrieri complete privind calitatea benzilor desenate vechi dar si a povestii fiecareia, astfel incat TU sa stii cat mai bine ce cumperi.

Si nu vorbim doar de benzi desenate! ErouPeBanda va ofera o gama in dezvoltare de statuete, USB-uri cu super eroi, jucarii tematice etc.

ErouPeBanda este acel colt

Este acel loc de unde i(t)i poti face cadoul perfect, unic! Ceea ce vezi aici este doar inceputul. Avem o multime de idei despre cum acest magazin de benzi desenate vechi si (mai) noi o sa se dezvolte.

…dar tu nu trebuie sa astepti dezvoltarea ideilor noastre; poti incepe sa iti completezi colectia sau sa incepi una noua, sa afli ce persoanje si povesti te atrag, la preturi excelente, chiar de astazi.

Cum comand

Facem tot ceea ce este posibil sa iti trimitem benzile desenate imediat. Ba chiar, daca esti din Bucuresti, putem sa ne intalnim si sa vi le inmanam personal! Daca cumva o banda desenata nu mai este disponibila, va vom anunta imediat.

In prezent putem trimite benzile desenate prin curier, cu plata ramburs, optiunea de plata online urmand a fi implementata in curand. Mai multe amanunte, in pagina “Cum comand“.

Livrare gratuita – oferim livrare gratuita pentru prima achizitie, oriunde in tara. Este modul nostru de a va spune Va Multumim! Ulterior, in Bucuresti, livrarea va ramane gratuita, iar in restul tarii aceasta se va ridica la doar 9 lei/colet, indiferent de dimensiune sau greutate.

Toate benzile desenate vin impachetate profesionist, in cutii de carton, cu tiple speciale si board-uri pentru a nu se indoi la transport.

Retururi

In situatia in care vi se livreaza produsul diferit, il puteti returna pe cheltuiala noastra.
Daca considerati ca am descris gresit calitatea fizica a unei benzi desenate de dupa anii ’90, puteti returna produsul si va vom oferi un alt numar.
Nu acceptam returnarea produselor scoase pe piata inainte de anii ’90.
Doar benzile desenate cumparate de la ErouPeBanda pot fi returnate.

Facem eforturi considerabile de a oferi un rating corect al tuturor benzilor desenate de pe site. In cazul in care doriti informatii suplimentare/fotografii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la adresa office@eroupebanda.ro

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares
[]