Precomenzi

Lunar, ErouPeBanda alege cele mai interesante benzi desenate ce urmeaza a fi lansate de principalii publisheri internationali – Marvel, DC Comics, Image etc. Prin intermediul sectiunii “Precomenzi”, nu vei rata niciodata seria/numarul care te intereseaza, la cel mai mic pret.

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL DE PRECOMENZI EROUPEBANDA

Precomenzile implica comandarea benzilor desenate cu 1-3 luni inainte de lansarea lor.
Cu alte cuvinte, produsele nu au aparut inca pe plan international. Plasezi comanda scriindu-ne pe Office@ErouPeBanda.ro sau prin pagina de Facebook, iar noi precomandam produsele special pentru tine. Astfel, chiar daca acestea vor fi sold out rapid, tu vei fi sigur(a) ca nu le ratezi.

Toate benzile vor veni in tiple speciale de protectie si, la alegere, pentru doar 2 lei in plus, in Mylars, pentru protectie maxima, de durata. 

Astfel, poti comanda, in avans, orice banda desenata doresti sau poti alege din recomandarile noastre. Lunar facem o selectie a seriilor noi care vor aparea, astfel incat tu sa iti alegi cu usurinta si in cunostinta de cauza benzile preferate. Mai jos sunt recomandarile noastre pentru lunile ce urmeaza – aici, toate precomenzile disponibile, in fiecare luna — https://previewsworld.com/catalog. Pretul mediu este de 19 lei/numar, pentru detalii, contactati-ne cu incredere.

 

 

No comments yet.

Leave a Reply

Shares