Precomenzi

Prin intermediul sectiunii “Precomenzi”, nu vei rata niciodata seria/numarul care te intereseaza, la cel mai mic pret.

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL DE PRECOMENZI EROUPEBANDA

Precomenzile implica comandarea benzilor desenate cu 2-3 luni inainte de lansarea lor – poti vedea aici toate benzile care vor fi lansate in State si pe care le putem aduce in Romania, la cele mai bune preturi.

Plasezi comanda scriindu-ne pe Office@ErouPeBanda.ro sau prin pagina de Facebook, iar noi precomandam produsele special pentru tine. It’s THAT easy 🙂

Odata ajunse in Romania, toate benzile vor veni in tiple speciale de protectie + board-uri GRATUIT si, la alegere, pentru doar 2 lei in plus, in Mylars, pentru protectie maxima, de durata. 

Astfel, poti comanda, in avans, orice banda desenata doresti sau poti oricand sa ne contactezi pentru cateva sugestii din partea noastra.  Aici, toate precomenzile disponibile, in fiecare luna — https://previewsworld.com/catalog. Pretul mediu este de 19 lei/numar, pentru detalii, contactati-ne cu incredere.

De asemenea, daca te intereseaza o serie anume, poti sa ne spui ca doresti ABONAMENT, si, fara a fi nevoie sa ne reamintesti, noi iti vom livra benzile dorite din orice serie doresti, lunar, la usa ta.

 

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares
[]