Precomenzi

Prin intermediul sectiunii “Precomenzi”, nu vei rata niciodata seria/numarul care te intereseaza, la cel mai mic pret.

CUM FUNCTIONEAZA SISTEMUL DE PRECOMENZI EROUPEBANDA – IMPORTANT

Precomenzile implica comandarea benzilor desenate cu circa 3 luni inainte de lansarea lor – poti vedea aici toate benzile care vor fi lansate in State + cele ale DC Comics in cataloage si pe care le putem aduce in Romania, la cele mai bune preturi.

Plasezi comanda scriindu-ne pe whatsapp la numarul 0722563786 sau de preferat prin pagina de Facebook, iar noi precomandam produsele special pentru tine. It’s THAT easy 🙂

Odata ajunse in Romania, toate benzile vor fi livrate dupa un anunt prealabil. Pentru 1 leu in plus per banda, acestea vor veni si in tiple si board-uri.

Astfel, poti comanda, in avans, orice banda desenata doresti sau poti oricand sa ne contactezi pentru cateva sugestii din partea noastra.  Aici, toate precomenzile disponibile, fara cele DC Comics, in fiecare luna — https://previewsworld.com/catalog. Pretul mediu este de 25 lei/numar, pentru detalii, contactati-ne cu incredere.

PRETURI valabile pentru anul 2023

Benzile desenate de 4,99 dolari = 25 de lei
Benzile desenate de 3,99 dolari = 23 de lei
Benzile desenate de 5,99 dolari = 29 de lei
TPBs de 17,99 dolari = 85 lei
HC de 29,99 dolari = 150 lei

De asemenea, daca te intereseaza o serie anume, poti sa ne spui ca doresti ABONAMENT si, fara a fi nevoie sa ne reamintesti, noi iti vom livra benzile dorite din orice serie doresti, lunar*, la usa ta.

*pot aparea mici intarzieri din cauza faptului ca benzile sunt aduse din SUA.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shares
[]