Blogging

Tu-ti dai cu parerea, noi iti facem cadouri :)

Esti pasionat(a) de comics, seriale sau filme cu supereroi, in general orice are legatura cu lumea benzilor desenate? Vrei sa iti transmiti pasiunea mai departe si, in proces, sa fii si rasplatit(a)? Ai nimerit FIX unde trebuia.

Scrie ORICE recenzie doresti tu, la orice banda desenata, personaj, serial care are legatura cu aceasta lume, sau pur si simplu idei personale despre acest Univers, si ErouPeBanda te rasplateste.

Pentru ORICE recenzie pe care ne-o trimiti pe adresa office@ErouPeBanda.ro noi iti oferim:

Link catre orice pagina doresti tu – blog personal, profil pe retele sociale, magazin etc;

20% reducere la ORICE produs de pe site, in limita unui produs per scriitura a ta;

– O banda desenata GRATIS, recent lansata pe plan international;*

-…si, evident, promovarea numelui tau printre sute de fani ai genului : )

Postarea ta va fi incarcata pe blogul ErouPeBanda, alaturi de multiple alte scrieri. Te invitam deci sa iti dai frau liber imaginatiei si sa ne spui parerea ta despre orice personaje sau comic-uri!**

_______________
*Selectarea se va face dintre benzile recent lansate, cu pretul pe coperta de 3,99$, indiferent de editura sau numar, in limita stocurilor disponibile din partea furnizorului international. Intreaga lista de benzi desenate o puteti vedea aici. Luam in calcul si benzi mai vechi, daca se incadreaza in pretul amintit mai sus.

**Ne rezervam dreptul de a opera mici modificari asupra textului pentru a fi, daca este cazul, mai usor de parcurs. Pentru a publica textul, recomandam un minim de 250 de caractere per recenzie.