Grading incapsulare cgc cbcs banda desenata pret

Incapsularea (gradingul) benzilor desenate: cat costa transportul CBCS

Cat costa pe romani gradingul/incapsularea unor benzi desenate? Un subiect din ce in ce mai fierbinte, avand in vedere importanta cunoasterii starii (grading-ului) benzilor desenate. Exista in prezent trei companii care fac acest lucru – CGC (cei mai vechi), PGX si CBCS. Am citit foarte multe despre ei, le-am urmarit evolutia pe piata + am discutat cu mai multi colectionari din SUA si, dupa 5-6 luni de research, am tras cateva concluzii interesante:

Daca esti interesat(a) sa trimiti spre grading benzi desenate, ia legatura cu noi inainte! Vom putea economisi pretul transportului, trimitand impreuna aceste benzi!

1. CGC vinde inca cel mai bine. Cu alte cuvinte, o banda desenata incapsulata si notata de CGC va primi, inca, un pret premium la, sa spunem, o licitatie, fata de concurenti. Cu toate acestea, CBCS vine puternic din spate, in mare parte datorita unui client service extraordinar, transparenta deosebita, rapiditate si preturi bune.
2. CGC este cel mai scump serviciu, transportul dinspre companie spre Romania depasind 300$.
3. CGC are un serviciu de relatii cu clientii (foarte) prost, multiplii colectionari/impatimiti ai industriei plangandu-se de intarzieri, nesimtire/raspunsuri in doi peri, preturi umflate etc; multi au migrat spre CBCS.
4. CBCS este o companie formata de Steve Borock, veteran al industriei si cofondator al CGC, gradingul lor fiind, de asemenea, impecabil.
5. Cele mai proaste preturi primite pentru benzi desenate incapsulate/notate sunt cele ale PGX. Nu au reusit, din pacate, sa isi faca un nume in piata, de companie serioasa, fiind intr-un con de umbra. Chiar si asa, grading-ul lor garanteaza un pret mai ridicat fata de cele neincapsulate.
6. CBCS au avut ceva probleme cu materialele folosite la incapsulare, existand multiple plangeri in acest sens. Problema a fost rezolvata insa si CBCS a oferit si explicatiile necesare – materialele furnizorilor erau reciclate, deci nu de calitatea dorita; CBCS a oferit gratuit reincapsularea PLUS beneficii pentru intarziere (client service perfect)

Am discutat cateva mail-uri si cu seful CBCS, Steve Borock si mi-a oferit preturile pentru transport dinspre companie spre Romania. Vezi mail-ul final mai jos:

“To ship from 4 to 9 books to you in Romania with up to $1000 worth of insurance, we can ship either FedEx or USPS for the following rates.
FedEx Economy International = $250
USPS Priority Mail Express International = $100

I know the FedEx charge is high, but I offer it to you because in some countries, our customers save enough money and hassle through customs for this to be their preferred option.

If you need anything else, please feel free to let me know.

Thanks for your support!”

La ErouPeBanda.ro aducem in tara, din SUA, benzi desenate prin USPS Priority Mail Express International; ajung in circa 2 saptamani, o singura data intarziind ~o luna. Intr-adevar, uneori coletele vin rupte, ciopartite, insa avem grija sa cumparam doar de la furnizori/reselleri care impacheteaza excelent totul. Pana in prezent, din zecile de comenzi realizate in ~9 luni de activitate, nu s-a pierdut niciunul. Cand vom trimite insa benzi desenate cu adevarat valoroase, vom lua in calcul FedEx-ul, pentru 100% siguranta, ceea ce iti recomandam si tie.

Evident, la aceste preturi se adauga pretul de transport DUS + manufactura/munca celor de la CBCS, preturile incepand cu 15$/comic.

De asemenea, daca esti interesat(a) sa trimiti spre grading benzi desenate, ia legatura cu noi inainte! Vom putea economisi pretul transportului, trimitand impreuna aceste benzi! Haideti sa ne adunam mai multi si sa trimitem spre CBCS cele mai valoroase benzi pe care le avem, economisind astfel! Contacteaza-ne pe Office@ErouPeBanda.ro sau chiar aici/pe Facebook si hai sa spargem (si) granitele acestea!