X-men film 2014 Romania

Noutati Erou Pe Banda: benzi desenate rare, in Romania!

Echipa ErouPeBanda si-a propus sa aduca si in Romania cele mai cautate benzi desenate, si ne tinem de treaba asta! Suntem primul magazin de benzi desenate din tara care a adus PRIMA cursa dintre Superman si Flash, primul numar in care apare Warlock, prima aparitie Apocalypse si multe alte prime editii valoroase de la toti marii editori pe plan mondial!
Am decis sa nu ne oprim aici, asa ca am spart granitele si, la un pret extrem de mic comparat cu adevarata valoare, am importat (nu ne intrebati cat am sapat sa dam de ele si sa negociem un pret bun!) X-Men 141 si 142! De ce suntem atat de incantati? In primul rand, fac parte dintr-un story arc foarte important in lumea Marvel – prime aparitii multiple, o moarte socanta in lumea benzilor desenate si, nu in ultimul rand, o apropiata ecranizare Days of Future Past, numele purtat de cele doua benzi.

Impreuna, doar 279 de lei – valoarea reala depasind 120 de euro pe piata.

Nu ne-am multumit cu atat asa ca, la un pret cel putin la fel de bun, am adus in Romania PRIMA EDITIE a deja legendarei benzi desenate The Watchmen. Colectioneaza prima editie, in stare foarte buna, a benzilor desenate care au schimbat complet conceptia artei din spatele benzilor desenate, a psihologiei personajelor. Delecteaza-te cu 12 numere pline de psihologie, maturitate, la doar 249 lei!

MAI MULT, la oricare dintre aceste achizitii beneficiati de reducere de 20% la ORICE ALT produs de pe ErouPeBanda!

Gata, ne-am batut destul cu pumnii in piept. Tot ce putem spune este ca vom continua sa aducem cele mai rare si cautate benzi desenate pe care le putem negocia cu distribuitorii, astfel incat Romania sa intre pe harta lumii comics-urilor, asa cum meritam de altfel!

We TRULY LOVE geek stuff! : )