Mylites Mylar benzi desenate romania

Folie Mylar, tiple si board-uri, cea mai buna protectie pentru benzi desenate

Pentru prima oara in Romania, va oferim cea mai buna protectie pentru benzi desenate – folie Mylar (Mylite), grosime de 2 mm, pentru a intretine excelent benzile tale desenate!

Ce este Mylar? Cel mai rezistent plastic disponibil, cu o treime din rezistenta otelului, ofera protectie impotriva: umiditatii, rozatoarelor, ruperii/zgarierii traditionalelor tiple, migrarii acidului din banda, descompunere, insectelor, mucegaiului, decolorare din cauza razelor ultra-violete, grasimii si a grasimilor.

Mylar este de asemenea cea mai stabila formula de plastic, nu absoarbe umezeala, precum pungutele traditionale.
Acest material este folosit de Libraria Congresului si National Archives din SUA, si de catre experti in conservare din intreaga lume.

MAI MULT, Mylar-ul scoate in evidenta superb culorile din benzile desenate preferate, asa ca se recomanda si pentru colectionarii care doresc sa isi construiasca propriul “Bat Cave”, cu comics aranjate in incapere.

Mylar Mylites benzi desenate romania

Acum, disponibil prin ErouPeBanda.ro la preturi incepand cu 2 lei/bucata!

_____________________________________

Pentru cei care doresc protectie traditionala pentru benzile desenate, oferim la cele mai bune preturi, impreuna, tiple (polybags) si board-uri acid free. Similar, acestea se potrivesc pentru benzi de la inceputul anilor ’60, pana in prezent.

Toate benzile de la noi vin, gratuit, in acestea, putand opta pentru Mylites2, in schimb.