Concurs Benzi Desenate eroupebanda benzi desenate vechi

Un pretext fain sa ne cunoastem mai bine si sa punem de un CONCURS: Valentine&friends

[LATER EDIT – 2 aprilie – CASTIGATORII]

…si castigatorii concursului sunt:

Locul trei & 25 de lei voucher, RAZVAN DRAGU, cu acest colaj

Locul doi & 50 de lei voucher, MIHAI, cu acest colaj

…si castigatorul, primul loc, si un voucher de 75 de lei, este ANDREI Porumb, cu aceasta fotografie!

Voucherele pot fi folosite atat pentr achiziti pe site, cat si pentru PRECOMENZI si pot fi folosite oricand pana la finalul anului in curs : ) Pentru amanunte, contactati-ne la Office@ErouPeBanda.ro sau pe pagina de Facebook.

Felicitari & comic on!

[TEXT INITIAL]

Intrucat luna februarie e plina de inimioarele ce insotesc “Ziua lui Valentin” sau Dragobetele, putem sa folosim acest lucru ca pe un bun pretext de a ne cunoaste mai bine intre noi, pe principiul “spune-mi ce sau pe cine iubesti ca sa stiu cine esti”.

Asadar, va propunem sa facem impreuna un album  cu persoanele sau lucrurile pe care le iubim. Si ca sa fie totul si mai antrenant, nu doar amuzant,  vom premia fotografiile cu cele mai multe likeuri cu vouchere in valoare de 75, 50 sau 25 de lei,  pe care castigatorii le vor putea folosi atat pentru a-si comanda produse de pe site cat si pentru a plasa precomenzi.

Asadar, trimite-ne o poza cu ce iti place tie. Fie ca este iubitul/iubita, catelul/ratonul, banda desenata preferata ( te rugam sa o imbratisezi, fara sa o indoi! :D), telefonul cel nou sau mancarea favorita.

Ne-o poti trimite pe office@eroupebanda.ro, in mesaj privat pe pagina de Facebook sau o poti posta chiar pe pagina ta de Facebook, cu hashtag-ul #ErouPeBanda.  Noi le vom pune intr-un album creat special pentru concurs, iar cele trei poze care vor primi cele mai multe like-uri & share-uri de la utilizatori vor primi, in ordine, voucherele.

Concursul se va incheia sambata, 28 februarie, ora 22:00,  dar poti trimite poze doar pana de Dragobete, pe 24 februarie.

Spor la pozat & trimis! : )

Nota: nu vor fi publicate fotografiile cu caracter ofensator sau vulgar.

Concurs valentine's day si dragobete