Infografic benzi desenate fete bucuresti

Cine citeste benzi desenate in Romania?

[LATER EDIT] – Am fost intrebati de oameni care au aflat de noi recent cum pot precomanda benzi desenate – avem aici cateva liste cu cateva recomandari, le updatam si completam constant, si pentru orice intrebare, foloseste cu incredere office@ErouPeBanda.ro : )

Dupa un an (si ceva) de benzi desenate la Erou Pe Banda, putem spune ca am ramas surprinsi cand ne-am uitat pe cateva date despre cine citeste comics in Romania – da, cei mai multi cititori de benzi desenate vechi (si noi) sunt fete! Nu poate decat sa ne bucure acest lucru! Cei mai multi, vin din provincie si cele mai cautate benzi desenate sunt cele cu Batman.

Am realizat un scurt infografic pentru a sarbatori un an de EPB, multumindu-va totodata pentru idei, sustinere, vorbe bune si semi bune, incurajari, certuri primite, dezamagiri ca nu am gasit X banda sau fericiri ca am gasit Y banda, idei extraordinare and so on and so forth. Fara a suna cliseic, fara acest fel de sustineri, nu am fi reusit sa ne tinem de treaba si sa aducem, in sfarsit, si in Romania, benzi desenate atat de vechi, faine, valoroase! Thanks again!

Pentru 2015 ne propunem, poate deja ai vazut, sa aducem din ce in ce mai multe:
– Benzi din Golden Age – anii ’40 – ’55;
– Mai multe serii, numere care formeaza o anumita poveste, completa;
– TP-uri, colectii de benzi;
– Numere cheie, prime aparitii, personaje indragite – mai mult Batman, mai mult X-Men, ni s-a tot transmis : ).

And the infografic, for your pleasure!

Infografic  Benzi Desenate

Infografic Benzi Desenate