Fata Benzi Desenate sexy

Magazin benzi desenate vechi si noi, ca la carte!

Am avut ocazia sa vizitez, in scurta-mi dar frumoasa-mi existenta, o multime de magazine de benzi desenate. Fie in SUA, fie in UK, Canada, asa ca mi-am facut o idee despre cum ar trebui sa arate/sa contina, pentru a avea succes. Din pacate in Romania nu prea exista vreun magazin de benzi desenate, cu atat mai putin unul ca la carte.

1. Selectia de produse – NU trebuie sa te limitezi la “best sellere”, edituri mari sau, cum am vazut in Macedonia, de exemplu, in unicul lor magazin de benzi desenate, doar volume nationale – in sarba in acest caz.

2. Statuete, figurine, gadget-uri “geek-ish”. Sa NU lipseasca sub NICIO forma. Si sa fie chiar MULTE, pentru toate buzunarele, gusturile, pasiunile si asa mai departe.

3. Vitrine. Nu lasa omul sa puna mana CHIAR pe tot. Dupa cum spuneam, le scade valoarea considerabil, daca le indoaie/rupe, mai ales pe cele din Gold/Silver Age. In Barcelona a trebuit sa cer EU expres sa ma uit ce selectie au din Silver Age si le-au adus din depozit. Plus ca vitrinele atrag atentia mai mult, lucrurile par mai interesante, etc : )

4. Lasa omul sa se invarta prin magazin, nu-l presa, nu sari pe el. In 90% din cazuri cand intri intr-un magazin de benzi desenate, nu stii exact ce cauti, ce vrei, ce exista acolo, asa ca nu-l stresa cu intrebari de genul “va putem ajuta cu ceva” sau “ce anume ati dori?”. Habar n-am! Ma uit! Imi clatesc privirile.

5. Poti sa le pui haotic. Asta-i FARMECUL unui comic shop. Sa le rasfoiesti. Sa te pui in fund langa un maldar de reviste si sa cauti ceva fain. Nu trebuie sa fie ordinate alfabetic, frumos, perfect aliniate. A, da, trebuie sa aiba o logica, sa nu combinam manga cu Batman sau X-Men, dar…per total, un pic de haos e super!

Acestea fiind zise, pana cand ErouPeBanda isi va deschide si un magazin fizic, sa ne clatim privirea cu cateva poze facute in Barcelona, intr-un comic shop fain, dar scump. Benzile din Silver Age, cam toate, depaseau 30 de euro, cele mai scumpe fiind de sute de euro – si da, noi le dam ieftin pentru ca…in Romania, salariile sunt CEVA mai mici si trebuie sa fim corecti. Plus ca vrem CAT MAI MULTI PASIONATI de benzi desenate si in tara!

Bucura-te de imagini dintr-un magazin de benzi desenate cum trebuie : )