Concurs BEraria H

Concurs Fulger – Invitatie dubla la deschiderea oficiala Beraria H si concerte

Beraria H isi deschide portile in cea mai mare locatie indoor din Europa de Est, unde vom putea experimenta unele dintre cele mai tari concerte si evenimente locale, iar tu poti castiga in aceasta seara o invitatie dubla la deschidere, unde vei putea savura o bere rece alaturi de cineva drag la un concert Holograf si Popa Sapka.

Concurs BEraria H

Pentru a participa la concurs lasa-ne pana la ora 17:30 un comentariu cu raspunsul la intrebarea
“Ce superputere ti-ar placea cel mai mult sa ai?”.

Castigatorul va fi tras la sorti folosind o aplicatie de tip Randomize si anuntat printr-un update la acest articol si pe pagina de Facebook. Invitatia trebuie ridicata pana in ora 20:00 de la magazinul Biciclop, Calea Dorobantilor 61 (la 300m de Pta Romana).

Holograf se va prezenta la apel cu hiturile “Cat de departe”, “Daca noi ne iubim”, “Banii vorbesc”, “Ti-am dat un inel”, “Roua diminetii” si “Intoarce-te acasa”, cel mai nou single semnat Holograf.

Popa Sapka a devenit in scurt timp preferata tuturor petrecerilor din oras, piesele lor pline de energie ridicand de fiecare data publicul in picioare. Stilul muzical electrizant (influente ska, gipsy, folk), versurile pline de simboluri, precum si instrumentele specifice (acordeon, trompeta, balalaika) le-au adus o multime de fani si concerte. Pe langa piesele proprii care le-au adus atat de mult succes in Europa, repertoriul Popa Sapka cuprinde si o multime de coveruri atat din folclorul balcanic/rusesc, cat si piese actuale, toate reorchestrate in stilul caracteristic al trupei, pop/rock – ska, rezultatul fiind o explozie de energie si buna-dispozitie.

Biletele se pot achizitiona atat prin reteaua www.iabilet.ro cat si la locatie la urmatoarele preturi: 70 de lei Cat. B; 150 de leiĀ  Cat. A.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

– Beraria H (Kiseleff 32, Bucuresti), Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica si Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei).