comics

Recomanda-ne si toata lumea primeste benzi desenate! Gratis.

Pentru ca va iubim, pentru ca ne place sa impartasim si pentru ca vrem sa formam cea mai faina comunitate de comic lovers din Romania, suntem gata sa va facem un deal you guys can’t refuse! : )

Mai mult, pentru ca ne place sa pastram lucrurile cat mai simple, o sa iti explicam in doar trei puncte cum poti primi, de azi, benzi desenate gratuite, si tu si prietenii tai:

  • Vorbeste cu un prieten si spune-le de ErouPeBanda.ro. Daca acel om achizitioneaza ORICE de la noi de pe site, se intampla doua lucruri:

1) TU, ca persoana care ne-a recomandat, primesti DOUA BENZI DESENATE GRATIS, din sectiunea de Precomenzi a site-ului*! Pentru toate comenzile de la oamenii pe care i-ai adus in comunitate : ) Deci, daca aduci cinci oameni care cumpara de la noi pentru prima oara, primesti 5×2=10 benzi desenate. For free. Gratuit. Lasa-ne pe noi sa ne batem capul cu asta   : )

2) Persoana care a achizitionat de pe site-ul nostru, la recomandarea ta, primeste 15% reducere la produsul/produsele puse in cos, cadou de bun venit : )

Ce trebuie sa faca noul nostru prieten? Sa scrie, in campul de comentarii suplimentare, numele persoanei care i-a recomandat magazinul nostru de benzi desenate si, automat, el primeste reducerea substantiala si cel care ne-a recomandat primeste 2 benzi desenate, free.

So…ce mai astepti? Let’s comic!

* valoarea totala a celor doua benzi, impreuna, nu trebuie sa depaseasca 10$, pret de coperta.