Spiderman Numar cheie

De ce e Spider-Man deprimat?! La fiecare share, pretul scade!

Lansam prima noastra promotie, dintr-un sir lung de concursuri care vor urma! Oferim sansa cumpararii benzii desenate de mai jos, un numar cheie intr-o stare excelenta, valoros, la doar 1 leu. Este vorba despre Spider-Man 75, din 1969 – afla aici DE CE merita sa il ai 😉

Mecanismul este amuzant, interactiv si, poate la fel de important, TOATA lumea care participa este castigatoare! : )

1. Da share post-ului de pe Facebook si la FIECARE share PRETUL benzii desenate scade cu 3 lei! Pretul MINIM de vanzare va fi de 1 leu.

2. ORICAND pana marti, 25.03.2014 la ora 12:00 poti achizitiona banda desenata beneficiind de reducerea aferenta numarului de share-uri. De exemplu daca te hotarasti sa comanzi banda dupa 30 de share-uri, pretul benzii va fi de 189 de lei (pretul initial), MINUS 30 de share-uri inmultit cu 3 lei = 99 de lei. Vei beneficia deci de o reducere de 90 de lei! Pretul final va fi transmis cumparatorului in functie de numarul de share-uri, dupa plasarea comenzii.

Cumparatorul va fi contactat telefonic pentru a confirma comanda, la pretul rezultat in urma reducerii (pretul redus nu va aparea pe site).

Daca banda desenata va primi 63 de share-uri, pretul ei va fi redus la 1 leu si PRIMA persoana care va plasa comanda pe site o va primi la acest pret! 

3. Pentru ca TOTI sa castige, cei care dau share postarii primesc reducere de 10% la un ORICARE produs de pe Erou Pe Banda, pe baza link-ului catre contul de unde au dat share. Reducerea este valabila timp de 14 zile, pana la data de 6 aprilie 2014.

Va rugam sa specificati numele cu care sunteti inscris(a) pe Facebook si link-ul unde putem vizualiza share-ul in momentul in care plasati comanda, pentru a beneficia de reducere.

4. Banda va fi primita de PRIMA persoana care plaseaza comanda; cei care au dat share-uri pana in acel moment si cei care dau share-uri ulterior, beneficiaza de reducerea de 10% la ORICE produs de pe Erou Pe Banda.

Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati atat pe adresa de e-mail office@ErouPeBanda.ro cat si pe Live Chat : )