Carnage Venom prime aparitii investitii

Cele mai bune investitii pe care le-ati facut pe ErouPeBanda

X-Men_Vol_1_141Orice carte sau banda desenata are, pana la urma, valoarea data de cititor – este ceva ce nu poate fi cuantificat din exterior. Cumparam obiecte sau servicii pentru ca ne plac. Cu toate acestea, unele alegeri pot fi (chiar) mai bune decat altele, din punct de vedere investitional si multi dintre clientii si prietenii nostri au castigat mai mult decat o lectura excelenta.

In anii de activitate, Erou pe Banda a vandut multe benzi desenate care au crescut considerabil in valoare, astfel incat daca proprietarii actuali ai comics-urilor ar dori sa le vanda, ar face-o la un pret (mult) mai mare.

Mai jos, cateva dintre cele mai inspirate alegeri din trecut, dar si benzi care ar putea avea potential major in viitorul apropiat si mediu.

 1. Jimmy Olsen 134 (Prima aparitie a Darkseid!) – Desi villain-ul Darkseid apare in banda intr-un singur panel, intr-un mic monitor, pretul benzii desenate a explodat in ultimul an. Astfel, in VG, pretul a atins si depasit 100-130$, mai mult decat dublu fata de pretul de achizitie pe Erou pe Banda.
 2. Batman: The Killing Joke – daca am pune spre vanzare acum, in SUA, The Killing Joke, primul print, cu doar 15$, ar trece doar zece secunde pana cand sute de oameni ar apasa “Buy”. Este una dintre cele mai hot benzi, avand in vedere iminentul film animat!

  3. Superman 199 – Faimoasa prima cursa dintre Superman si Flash! Odata cu revitalizarea serialelor cu super-eroi si instantaneele cu Super Girl si Flash, intrecerea dintre cei doi eroi DC a (re)intrat in atentia colectionarilor! O achizitie foarte inspirata de pe ErouPeBanda.

 3.  Uncanny X-Men 141 & 142 –  Folosite ca baza a celei mai noi productii X-Men: Days of Future Past, apetenta pentru cele doua benzi nu face decat sa creasca in continuare.
 4. Fantastic Four 53Originea Black Panther. Aparitia Black Panther alaturi de Spider-Man in cel mai nou film semnat Disney/Marvel a ridicat puternic pretul benzii desenate. Si nu se va opri aici.
 5. Incredible Hulk 182 – Wolverine este si va ramane unul dintre personajele cheie Marvel. A treia aparitie a sa este una dintre cele mai cautate, pretul crescand incet, dar constant, pe masura ce colectionarii si pasionatii cauta sa isi completeze colectiile.
 6. Batman 358Primul Killer Croc. Imediat ce Suicide Squad va intra in cinematografe si va avea succes (putin probabil sa nu aiba…), o prima aparitie a unui membru al Echipei Sinucigase va fi mult mai cautata!
 7. Green Lantern 85 & 86Doua cover-uri superbe Neal Adams care acopera problema drogurilor. Neal Adams este “pe val” si, dupa ce a semnat mai multe cover-uri pentru DC Comics, autoritatea lui nu se va diminua.
 8. Outcast 1 – sa vina serialul, si, in ciuda print-ului mare, Outcast va deveni o revista hot hot hot.
 9. X-Factor 5Primul cameo Apocalypse. El fiind villain-ul celui mai nou film X-Men, curand in cinematografe.
 10. Fantastic Four 67 – totul converge catre…HIM. Prima sa aparitie, aici, iesind din cocon. Si pentru doar 15$ a fost o adevarata bagatela.

Ce benzi ar putea deveni hot

Spider-Man 361Nu avem un bol de cristal si deci nu putem fi siguri de viitor, insa multe semne ne spun ca urmatoarele benzi ar putea deveni foarte cautate in viitorul apropiat si mediu. Daca esti deci pasionat(a) atat de povesti excelente, arta la superlativ dar si de a investi in benzi de valoare inclusiv pecuniara, acestea ar putea fi pentru tine.