Batman bate X-Men

Ce benzi desenate citesc romanii

Dupa doi ani si ceva de ErouPeBanda.ro, benzi desenate, volume de comics, multiple edituri in magazin si sute de (pre)comenzi, am mai descoperit ceva. Fetele sunt MULT mai decise decat baietii cand vine vorba de a alege si cumpara benzi desenate 🙂

Poate suna surprinzator pentru unii, insa, uitandu-ne pe statistici, am aflat ca desi traficul adus de doamne si domnisoare reprezinta doar ~25% din total, numarul de comenzi plasate de acestea il depasesc pe al baietilor. Este adevarat, multe dintre comenzi sunt cadouri pentru prieteni/iubiti/soti and we might say…great presents, ladies!

Anul acesta ne-am propus sa aducem, la cele mai bune preturi, benzi desenate noi din SUA, prin sistemul de precomenzi. Contacteaza-ne pe Office@ErouPeBanda.ro, spune-ne ce iti doresti din lunile ce vor urma, si lasa-ne sa ti le livram, rapid si sigur.

Am realizat un scurt infografic cu cateva statistici care ni s-au parut interesante – ce edituri prefera iubitorii de comics din tara, ce personaje cumpara cel mai mult, cum evolueaza traficul din mobil, dar si ce orase sunt campioane.