Image Comics Rise of Magi

Image Comics anunta o noua banda desenata: Rise of the Magi

Image Comics anunta o noua banda desenata: Rise of the Magi. Lumea asa cum o stim noi este in pragul distrugerii, deoarece lumea pe care NU o vedem – si cea care face ca lumea noastra sa existe – este pe cale de disparitie.

Asa incep cei de la Image Comics descrierea unei noi serii, Rise of the Magi, care va fi lansata in luna mai.

Seria are premisele bune – un subiect interesant (detaliem mai jos), autori buni (creatorii The Darkness, Witchblade  -foarte curand si la noi – , Cyber Force).

Actiunea se petrece in paralel, intre cele doua lumi paralele – cea magica, si cea “banala”, pe care o cunoastem prea bine. Poate include si imagini din Romania, mai stii? : )

O sfera mica, neagra, contine toata magia existenta – trecut, prezent, viitor. Fara ea, cele doua lumi nu ar putea supravietui. Insa cineva a realizat inimaginabilul: a furat o bucata din sfera si a fugit din lumea magica in lumea umana, a noastra.

Acum doar Asa Stonethrow, un foarte comun om, il poate gasi pe hot. Mai mult, daca el credea ca este greu sa salvezi doua lumi, sa vada cum este…intr-o relatie!

Magii se trezesc si formeaza legiuni, si doar sapte magicieni, vrajitori, hoti si criminali ii pot opri. Asa va realiza ca nu este deloc onorabil sa faci parte dintr-o banda de hoti…

Rise of the Magi #0 va aparea pe 2 mai, urmand ca Rise of the Magi #1 sa fie lansat pe 21 mai.

Ambele vor putea fi achizitionate, in Romania, pe ErouPeBanda.ro – locul tau de benzi desenate vechi si noi.

Daca vrei sa comanzi un numar special, din orice banda desenata, scrie-ne si vom face tot ce este posibil pentru a ti-o aduce! Pana una-alta, cum ti se pare subiectul Rise of the Magi? Crezi ca va avea succes? Spune-ne in comentarii.