Bat Girl Ant Lucia Bombshell

(Pre)comanda cover-urile de exceptie ale Ant Lucia!

Erou pe Banda iti ofera sansa de a fi printre primii din Romania care sa primeasca noile cover-uri de exceptie, serie limitata, semnate de creatoarea Ant Lucia, Bombshell Covers!

In urmatoarele zece zile, pana la data de 15 iunie, iti punem la dispozitie oricare dintre titlurile de mai jos la un pret super special, de doar 29 de lei/bucata, pentru a-ti completa colectia de coperti clasice, diferite. ATENTIE – comanda este limitata la UN singur numar din fiecare banda desenata!

Mai jos, toate numerele pe care le vom aduce.  Puteti plasa comanda/comenzile la link-ul acesta, cu rugamintea de a specifica ce numar/numere doriti in cadrul comenzii sau la adresa Office@ErouPeBanda.ro. Acestea vor fi livrate imediat ce vor ajunge in Romania/DC Comics le va scoate pe piata.

Enjoy & have fun collecting! 😉

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”2″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]